header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en voorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben voorrang en hebben gratis toegang tot de concerten en voorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2015 € 25,00).

Zondag 12 april om 14:00 uur staat het concert 'Oud en Nieuw' van Marjolein Meijers, Walter en Onno Kuipers op het programma als eervol hekkesluiter van deze concerten en voorstellingen bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.

'Oud en Nieuw' zit boordevol oud en nieuwe muziek en verhalen van vroeger en nu. Het zijn verhalen en liedteksten - ontleend aan eigen ervaringen met liefde en afscheid, dood en geboorte - die het publiek wakker schudden en op het puntje van de stoel brengen.

Marjolein Meijers wordt bij de aanstekelijke Ierse deunen, lazy cajun uit moerassen van Lousiana en ontroerende Nederlandstalige liederen muzikaal ondersteund door Walter en Onno Kuipers.


Wilt u een persoonlijke toelichting horen en zien van Marjolein Meijers over dit concert ? Klik hier.

De inschrijving voor  het concert 'Oud en Nieuw' op zondag 12-04-'15 om 14:00 uur is gestart. Klik hier om u in te schrijven.

De concerten en voorstellingen bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):


Van Cappellen Stichting


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht