header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en voorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben voorrang en hebben gratis toegang tot de concerten en voorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2014 € 22,50 en in 2015 € 25,00).

Woensdag 25 februari 2015 om 14:00 uur komt het Prinses Christina Concours naar Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer in deze reeks van concerten en theatervoorstellingen. Tijdens dit bijzondere concert laten jonge prijswinnaars van het Prinses Christina Concours kinderen kennismaken met de allermooiste muziek. Adembenemende en verrassende optreden door muzikaal toptalent. Kinderen worden op een speelse en directe manier bij de muziek betrokken. 

In de vorige reeks van koffieconcerten waren de reacties van het publiek op de optredens van de prijswinnaars van Prinses Christina Concours zeer enthousiast. Om deze reden komt dit optreden terug in deze reeks van concerten en voorstellingen. De prijswinnaars en instrumenten zijn echter beide andere dan de voorgaande keren. Mocht u de vorige keer dit concert hebben bijgewoond, weerhoudt u zich niet om u op te geven, dit concert is totaal anders, maar even sprankelend.

De inschrijving voor  het concert op woensdag 25-02-'15 14:00 uur is gestart. Klik hier om u in te schrijven.

Toegevoegd aan deze mail, ontvangt u een fleurige flyer met alle concerten en voorstelling in de herfst 2014 en winter 2014 / 2015, zodat u op voorhand bent geïnformeerd.

De concerten en voorstellingen bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):


Van Cappellen Stichting


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht