header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en voorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben voorrang en hebben gratis toegang tot de concerten en voorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2015 € 25,00).

"Stamppot, een sprookjesmix" is een hedendaagse minimusical, gebaseerd op de bekende sprookjes en ontwikkeld door Theater van Santen.

Even lijkt het of je de sprookjeswereld van Sneeuwwitje binnenstapt, maar dat duurt niet lang. Spoedig krijgt het verhaal een onverwachte wending.

Zo is de boze Stiefmoeder stikjaloers op mooie Sneeuwwitje. Deze gemene vrouw stelt alles in het werk om Sneeuwwitje uit te schakelen. Ze jaagt zelf haar eigen spiegelbeeld de stuipen op het lijft. Sneeuwwitje besluit om op de vlucht te slaan. In het bos komt ze de grote boze Wolf die spontaan verliefd op haar wordt. Bijna lijkt het de boze Stiefmoeder te lukken om Sneeuwwitje te vergiftigen, maar net op tijd kust de Wolf haar wakker en dan ...

Nieuwsgierig. Klik hier !

De inschrijving voor  "Stamppot, een sprookjesmix"  op zondag 18-01-'15 om 14:00 uur is gestart. De voorstelling duurt ongeveer 60 minuten en is geschikt voor jong (kinderen vanaf 4 jaar) en oud. Klik hier om u in te schrijven.

Toegevoegd aan deze mail, ontvangt u een fleurige flyer met alle concerten en voorstelling in de herfst 2014 en winter 2014 / 2015, zodat u op voorhand bent geïnformeerd.

De concerten en voorstellingen bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):


Van Cappellen Stichting


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht