header

Beste %naam%, 


In 2015 organiseert BSV Kralingseveer Creatieve Workshops voor de ouders van de kinderen in het nieuwe clubgebouw ! Vanaf woensdagavond 28 januari van 19:30 uur tot 21:30 uur kunnen jullie deelnemen aan een gezellige creatieve avond.


Hallo, mijn naam is Ruth Dhont en vanaf januari 2015  ga ik met veel plezier deze avonden organiseren. In het dagelijks leven geef ik naailes en werk in mijn eigen naaiatelier. Omdat ik hou van creatief bezig zijn, graag met mensen samenwerk en jullie wil leren kennen, leek het mij leuk om op deze manier vrijwilliger te worden bij BSV Kralingseveer. Ik woon samen met mijn man Ruben en ons zoontje Bert van anderhalf ongeveer 4 jaar in de wijk en we hebben het er erg naar ons zin.

Voor de eerste workshop gaan we een werkje String-Art maken:


?bron foto’s: Pinterest     

Iedereen krijgt een stukje steigerhout en naar eigen smaak kan je een leuke vorm uit kiezen om op het plankje te maken met nageltjes. Daarna gaan we met een garen naar keuze de vorm levendig maken door de nageltjes met elkaar te verbinden. Dan heb je een leuke handgemaakte accessoire voor in je huis of als cadeautje voor iemand die je kent en natuurlijk een leuke avond !

Voor de leden kost deze avond 2,50 €uro en wil je graag een vriendin meenemen die geen lid is dan kan dat ook, de niet-leden prijs is 5,00 €uro. U kunt zich inschrijven tot 14-01-2015 door hier te klikken en het bedrag over te maken op IBAN:  NL38RABO0122607759 voor 14-01-2015 t.n.v. BSV Kralingseveer onder vermelding van 'CW28-01-2015' met vermelding van uw achternaam en lidmaatschapnummer.

Gewoon proberen, voor de prijs hoef je het niet te laten en creativiteit zit in iedereen, het werkt ontspannend en hoe meer mensen, hoe gezelliger.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht