header

Beste %naam%, 

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer verzorgt vrijdag 19 december 2014 een KinderKerstdiner met aansluitend een disco voor de kinderen.  Het KinderKerstdiner begint om 18:00 uur en de disco eindigt om 20:30 uur. U kunt uw kinderen opgeven voor het KinderKerstdiner tot en met vrijdag 12 december 2014. Het KinderKerstdiner is alleen voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Het Kinderkerstdiner wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Frites, Levo, Makro, Slimpie en Stichting Opzoomer mee.


Als u liever uw kind eerder ophaalt dan 20:30 uur kan dat, het is echter niet de bedoeling dat u bij uw kind blijft. Bewust kiezen we net als vorig jaar zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is, wij willen zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen. Er is een mogelijkheid om in de nieuwe blokhut in de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. 

Klik hier en vul het formulier in. U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw opgave per e-mail. Geef deze geprinte mail mee aan uw kind(eren). U kunt zich opgeven tot en met vrijdag 12 december 2014 en Vol = Vol.

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht