header

Beste %naam%, 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer mag zaterdag 22 november 2014 de Sint en zijn Pieten welkom heten. We verzamelen ons op zaterdag 22 november om 09:30 uur bij de speeltuin en gaan dan vervolgens met zijn allen om 09:45 uur met de muziekband richting de steiger bij Restaurant 'Het Zalmhuis' om daar de Sint feestelijk binnen te halen in Kralingseveer.

Na zijn aankomst begint Sint aan een korte rijtoer door Kralingseveer. Na de rijtoer gaan we verder feesten, zonder ouders en/of verzorgers, in het clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Bewust kiezen we net als vorige jaren zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is. Buurt- en Speeltuinvereniging wil zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen. Er is een mogelijkheid om buiten in een tent in de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. Het feest voor de kinderen eindigt omstreeks 12:30 uur.

U kunt de kinderen alleen opgeven voor het feest in het clubgebouw als u lid bent van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingeveer door hier te klikken, u komt dan automatisch op het invulformulier terecht op onze website. Vindt u het leuk om wetenswaardigheden over uw kind te delen met de Sint, vermeldt dit dan op het inschrijfformulier. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvangt u binnen enkele seconden een ontvangstbevestiging per e-mail. Print deze mail uit en geef deze mee aan uw kinderen, deze mail is het toegangsbewijs voor het Sinterklaasfeest.

Geef uw kinderen uiterlijk zaterdag 8 november 2014 op, Vol = Vol.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht