header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en voorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben voorrang en hebben gratis toegang tot de concerten en voorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2014 € 22,50 en in 2015 € 25,00).

De poppentheatervoorstelling "De Kikkerprinses" gaat over een sprookje vol humor voor alle kinderen vanaf 4 jaar en ouder en wordt opgevoerd op woensdag 22-10-'14 om 14:00 uur.

De Tsaar heeft drie zonen. Eén van hen kan Tsaar worden, ze moeten hiervoor een aantal opdrachten vervullen. Eerst moeten ze een vrouw vinden. Ze schieten alle drie een pijl af. De pijl komt bij een vrouw terecht en met die vrouw moet de zoon trouwen. De eerste twee pijlen komen bij eenvoudige meisjes terecht. De derde pijl eindigt aan de voeten van een groene kikker. De derde zoon neemt de kikker teleurgesteld mee naar huis, moet hij daarmee trouwen? Maar dan, als het nacht is, veranderd de kikker in een prachtige prinses. Ze is betoverd. Kan de jongeman de betovering doorbreken?  

De inschrijving voor  "De Kikkerprinses"  op woensdag 22-10-'14 14:00 uur is gestart. De voorstelling duurt ongeveer 50 minuten en is geschikt voor jong (kinderen vanaf 4 jaar) en oud. Klik hier om u in te schrijven.

Toegevoegd aan deze mail, ontvangt u een fleurige flyer met alle concerten en voorstelling in de herfst 2014 en winter 2014 / 2015, zodat u op voorhand bent geïnformeerd.

De concerten en voorstellingen bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):


Van Cappellen Stichting


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht