header

Beste %naam%, 


Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en voorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben voorrang en hebben gratis toegang tot de concerten en voorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2014 € 22,50 en in 2015 € 25,00).

"'De Kleine Prins - minimusical" is een originele bewerking van Theater van Santen. Theater Van Santen zal op een sprankelende en speelse manier de sferen creëren, waarin De Kleine Prins en andere figuren tot leven komen. Een mooie voorstelling met live muziek, dans en zang. Ook de nodige humor, is aanwezig. De voorstelling is geschikt voor jong (vanaf 6 jaar) en oud.

Bent u benieuwd naar de voorstelling en wilt u een klein voorproefje zien ? Klik hier voor een voorproefje.

De inschrijving voor  "De Kleine Prins - minimuscial"  op zondag 21-09-'14 14:00 uur is gestart. Klik  hier om u in te schrijven.

Toegevoegd aan deze mail, ontvangt u een fleurige flyer met alle concerten en voorstelling in de herfst 2014 en winter 2014 / 2015., zodat u op voorhand bent geïnformeerd.

De concerten en voorstellingen bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):


Van Cappellen Stichting


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht