header

Beste %naam%, 


Van maandag 18 augustus 2014 tot en met vrijdag 22 augustus 2014 organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer wederom een Speelweek net als voorgaande jaren. Alle dagen van de Speelweek is de speeltuin open van 10:00 uur tot 17:00 uur. De activiteiten beginnen in de middag, u bent uiteraard ook in de ochtend vanaf 10:00 uur welkom.

De weersverwachtingen van morgen, woensdag 20 augustus 2014, zijn al beter dan de weersverwachtingen van de afgelopen 2 dagen, maar nog niet echt zomers. Om deze reden staan er woensdag 20 augustus extra activiteiten op het programma in de zaal van het clubgebouw !

Morgen, woensdag 20 augustus, staan er meerdere indiaanse tipi tenten op het grasveld en is indiaan 'Wijze Vera' ook aanwezig.  Er is een ware Totempaal die je op verschillende manieren in elkaar kan zetten met meerdere uitkomsten. Het is zeker leuk als jezelf als indiaan komt !  Je kan als indiaan plaats nemen op de rodeostier om te laten zien hoe lang je het volhoudt op een rodeostier.  In de zaal kan je een echte indiaanse dromenvanger en indiaanse ketting maken.  Teveel om op te noemen deze dag. 

De toegang voor alle activiteiten is voor leden gratis. Niet-leden betalen de reguliere entreeprijs, € 1,25 per persoon.

 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht