header

Beste %naam%, 


Van maandag 18 augustus 2014 tot en met vrijdag 22 augustus 2014 organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer wederom een Speelweek net als voorgaande jaren. Alle dagen van de Speelweek is de speeltuin open van 10:00 uur tot 17:00 uur. De activiteiten beginnen in de middag, u bent uiteraard ook in de ochtend welkom.

De toegang voor alle activiteiten is voor leden gratis. Niet-leden betalen de reguliere entreeprijs, € 1,25 per persoon.

Onderstaand treft u het programma van de Speelweek aan:

Maandag 18 augustus 2014

Er zijn diverse  oud-Hollandse spelletjes en oud-Hollandse lekkernijen (poffertjes en koek happen) deze dag. En er is een koeienrace !

Dinsdag 19 augustus 2014

Deze dag staat in het teken van techniek. Hoe leuk is het om techniek te ontdekken, je kan een raket bouwen, haargel maken en je kan aan de slag met speciale kleurenkunst. Per techniekactiviteit is er een inloopworkshop. De verschillende workshops beginnen om 13:00 uur en eindigen rond 16:00 uur, iedere workshop duurt ongeveer 3 kwartier. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen per workshop is beperkt, VOL=VOL.

Woensdag 20 augustus 2014

Midden in de speelweek komen de Indianen en jij kan natuurlijk zelf ook verkleed als Indiaan komen. Er is een rodeostier en je kan een echte Indiase dromenvanger maken. Teveel om op te noemen deze dag. 

Donderdag 21 augustus 2014

Het is tijd voor Sport, er is een klimwand van 8 meter hoog en er is een opblaasbare mega midgetgolfbaan met meerdere hindernissen. Na alle sportactiviteiten is er fruit beschikbaar voor de kinderen. Want sport en fruit, dat gaat goed samen.

Vrijdag 22 augustus 2014

We sluiten de week af met een creatieve dag. Je kan een beelden versieren met foamklei en houten doosjes op pimpen. Maar er is meer mogelijk met jouw creativiteit, kom naar deze creatieve dag.


Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht