header

Beste %naam%, 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer organiseert regelmatig activiteiten voor jong en oud welke worden aangekondigd in de digitale nieuwsbrief die u nu leest. Inmiddels wordt de digitale nieuwsbrief verspreid naar bijna  800 mailadressen. Ieder nieuw lid wordt automatisch ingeschreven bij deze digitale nieuwsbrief.

Toch horen de vrijwilligers soms bij toeval dat bezoekers van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer geen lid zijn van deze digitale nieuwsbrief en dat jammer vinden. Als digitale nieuwsbrief abonnee kent u mogelijk personen die ook geïnformeerd willen worden over de activiteiten en kent u ook hun mailadressen. Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer roept dan ook graag uw hulp in.

Kent u personen die geen lid zijn van de digitale nieuwsbrief of Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer niet kennen, maak gebruik van het 'vertel een vriend formulier'. Als u zeker weet dat deze persoon geïnformeerd wilt worden, kunt u hen ook meteen aanmelden voor de digitale nieuwsbrief. Het nieuwe lid voor de digitale nieuwsbrief moet e.e.a. nog wel zelf bevestigen in de mail die hij of zij automatisch binnen enkele seconden ontvangt. In iedere digitale nieuwsbrief is er de mogelijkheid om zich weer af te melden indien men dat wenst. Ga naar onze website www.bsvkralingseveer.nl en de 2 formulieren staan direct voor u klaar.

Als u wat wilt doen voor Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer, doet Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer graag wat terug. Op zaterdag 27 september 2014 organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer burendag samen met Oranje Fonds en Douwe Egberts. Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer ziet buur in de ruimste zin van het woord. Er is op Burendag gratis entree, de kinderen krijgen gratis limonade en de ouders koffie of thee op Burendag. Mocht Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer boven de 1.500 mailadressen voor de digitale nieuwsbrief uitkomen dan is er iets Hollands lekkers voor bij de gratis verstrekking van limonade, koffie of thee.

Wij hopen op uw medewerking, want hoe meer digitale nieuwsbriefabonnees des te meer geld is er voor extra activiteiten voor de kinderen.

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht