header

Beste %naam%, 

 

Met de komst van het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is er sprake van een grote zaal van 108 m2. Deze zaal biedt nieuwe mogelijkheden. Om deze reden organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer 8 koffieconcerten in de herfst van 2013 en de winter 2013 / 2014. U kunt zich als lid van de vereniging gratis inschrijven voor het laatste koffieconcert in deze koffieconcertenreeks.Zondag 06-04-'14 14:00 uur komt het Koperkwintet van Orkestvereniging Wilton uit Schiedam langs voor een concert. Het programma is divers, verschillende muziekstijlen en genres passeren in het programma.


De bezetting is als volgt:

-Gerlinde Kettwig, trompet/cornet
-Pieter Klop, trompet/cornet
-Rob Scheers, tuba
-Stephanie Wouters, hoorn
-Willem Wouters, trombone

Aanvang: 14:00 uur

Duur: 2 uur (inclusief pauze) einde rond 16:00 uur

Wie: een ieder die van muziek houdt, het repertoire is divers.

Klik hier voor het inschrijven. U kunt zich inschrijven tot  30-03-'14.

De toegang  voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is gratis en leden hebben voorrang bij voorinschrijving. Klik hier voor het inschrijven. U krijgt een bevestiging per mail. Deze bevestiging dient u mee te nemen als toegangsbewijs. Als u zich niet meer kunt inschrijven, dan is het concert volgeboekt. Indien er ruimte over is na de voorinschrijving voor de leden, zal de inschrijving voor niet-leden worden gestart. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon. Gaat u 1 keer met het gezin naar een koffieconcert in 2014 dan heeft u het lidmaatschap er al veelal uit. Een lidmaatschap kost in 2014 € 22,50 per gezin.

De koffieconcerten bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):

 

Stichting Aelwijn Florisz

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht