header

Beste %naam%, 


In de maand maart 2014 organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer activiteitenmiddagen voor de kinderen op de woensdagen. Na de maand maart stoppen de knutselactiviteiten; het wordt weer lekkerder weer om buiten te spelen, naar buiten met de spruiten en lekker spelen in de speeltuin ! De knutselactiviteiten vinden na het voorjaar en zomer weer plaats vanaf september.

Vindt u het leuk om knutselactiviteiten te organiseren als ouder, grootouder of bedrijf ? U bent meer dan van harte welkom. Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is zeker in om door u nieuwe knutselideeën te laten organiseren, een mail naar info@bsvkralingseveer.nl of even bellen naar 010-4420779 is voldoende. Wij spreken graag uw creatieve knutselidee met u door. U hoeft geen goederen financieel voor te schieten als u dat niet wil. BSVK  bestelt de zaken via internet of een bestuurslid gaat met u mee knutselinkopen doen. BSVK is van de leden, voor de kinderen, maar ook door de leden.

De activiteiten in maart zijn van ongeveer 14:00 uur tot omstreeks 16:00 uur, tenzij anders vermeldt.

De toegang tot de activiteit is voor leden gratis. Niet-leden betalen de reguliere toegangsprijs; € 1,25 per persoon in 2014.

Onderstaand de activiteitenmiddagen in maart:


Woensdag 05-03-'14 Magneten

Maak een leuke magneet voor .... op de koelkast bijvoorbeeld.

Woensdag 12-03-'14
Canvas

Vandaag gaan we creatief aan de slag met Canvas.

Woensdag 19-03-'14 Paaskrans

Maak een paaskrans van stro en versier deze met eieren en kuikentjes.
 
Woensdag
26-03-'14 Kinderbingo

Speel mee met de Kinderbingo en win een mooie prijs.

Per maand zal Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer de activiteiten voor de kinderen bekend maken via onze website en via de digitale nieuwsbrief, dit zal plaatsvinden eind augustus voor de maand september. Houdt dus de website en de mail in de gaten voor de activiteiten op meestal de woensdagmiddagen van 14:00 uur tot 16:00 uur.

Heeft u leuke ideëen ? Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is zeker in om door u nieuwe knutselideeën te laten organiseren, een mail naar info@bsvkralingseveer.nl of even bellen naar 010-4420779 is voldoende.

Wilt u alle activiteiten zien van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer, ga dan op de website naar de Activiteitenkalender via onderstaand logo op onze website aan de rechterkant op iedere websitepagina of druk op onderstaand icoon, u komt dan vanzelf op de 'De activiteitenkalender'.

 

 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht