header

Beste %naam%, 

 

Met de komst van het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is er sprake van een grote zaal van 108 m2. Deze zaal biedt nieuwe mogelijkheden. Om deze reden organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer 8 koffieconcerten in de herfst van 2013 en de winter 2013 / 2014. U kunt zich als lid van de vereniging gratis inschrijven voor het zevende koffieconcert.Zondag 02-03-'14 komt  Pieter van Santen langs voor een concert om 14:00 uur. ' Van Santen zingt zelf ' is een programma dat bestaat uit Nederlandstalige jazz met humor, met andere woorden, jazz waarbij gelachen mag worden. Herkenbare standaarden, maar ook eigen composities, worden in allerlei stijlen ten gehore gebracht.

De bezetting is als volgt:
-Pieter van santen, piano en zang
-Hans Voogt, contrabas
-Wilco de Witte, slagwerk

Aanvang: 14:00 uur

Duur: 1,5 uur, einde rond 15:30 - 16:00 uur

Wie: een ieder die houdt van jazzmuziek en humor houdt

 
Klik hier voor het inschrijven. U kunt zich inschrijven tot  23-02-'14.


De toegang  voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is gratis en leden hebben voorrang bij voorinschrijving. Klik hier voor het inschrijven. U krijgt een bevestiging per mail. Deze bevestiging dient u mee te nemen als toegangsbewijs. Als u zich niet meer kunt inschrijven, dan is het concert volgeboekt. Indien er ruimte over is na de voorinschrijving voor de leden, zal de inschrijving voor niet-leden worden gestart. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon. Gaat u 1 keer met het gezin naar een koffieconcert in 2014 dan heeft u het lidmaatschap er al veelal uit. Een lidmaatschap kost in 2014 € 22,50 per gezin.

De koffieconcerten bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):

 

Stichting Aelwijn Florisz

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht