header

Beste %naam%, 

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer organiseert een computerwerkgroep in 2014. Het is geen theoretische cursus, maar een goede mix van theorie en praktijk. U krijgt alleen theorie als u dat helpt in de praktijk.

De begeleider van de computerwerkgroep is Frans Groeneweg inmiddels gepensioneerd en met 27 jaar ervaring in de ICT. Frans heeft diverse functies vervult waaronder systeembeheerder. Inmiddels heeft Frans al meer dan 300 personen wegwijs gemaakt met de computer (Windows, Word, Excel, Powerpoint en specifieke gebruikers software). Ook geeft Frans les in Windows XP, Vista, Windows 7, Photoshop creatief, Photoshop voor fotografen, Photoshop Elements en het Officepakket. Daarnaast ontwerpt, bouwt en onderhoudt Frans websites. Frans vindt het leuk om zijn kennis aan u over te brengen met een gezonde dosis humor. Werken met de computer moet geen ergernis zijn, maar een activiteit zijn met plezier. Werken met de computer is vooral doen en het doen treft u dan ook aan in de computerwerkgroep.

Heeft u interesse ? Alle cursusavonden vinden ook plaats op de donderdagavond met de start om 19:30 uur. Wilt u het ondersteund materiaal zien van de computerwerkgroep ? Klik dan hier, of ga naar het menu 'Nieuwsbrief' en vervolgens naar het submenu ' Computerwerkgroep' op de website www.bsvkralingseveer.nl. De computercursus is EUR 2,50 voor leden per avond, niet-leden betalen EUR 5,00 per avond. Handig is het om uw labtop mee te nemen, u kunt kosteloos gebruik maken van de internetverbinding in het clubgebouw. Het maximaal aantal personen voor de computerwerkgroep is 20.

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht