header

Beste %naam%, 

 

Met de komst van het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is er sprake van een grote zaal van 108 m2. Deze zaal biedt nieuwe mogelijkheden. Om deze reden organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer 8 koffieconcerten in de herfst van 2013 en de winter 2013 / 2014. U kunt zich als lid van de vereniging gratis inschrijven voor het zesde koffieconcert.


Publiciteitsfoto "van Berini tot Solex" (foto: Kees Tabak)

Zondag 02-02-'14 komt  Marjolein Meijers langs voor een concert om 14:00 uur. In 'Van Berini tot Solex' leidt Marjolein samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers, het publiek door haar muzikale leven. Zij brengen de allermooiste oude liedjes - en nieuwe die dat nog gaan worden - afwisselend, spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. En zoals we van Marjolein gewend zijn: gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach...

Aanvang 14:00 uur

Duur: 1,5 uur, einde rond 15:30 - 16:00 uur

Wie: een ieder die houdt van muziek

 
Klik hier voor het inschrijven. U kunt zich inschrijven tot 26-01-'14.


De toegang  voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is gratis en leden hebben voorrang bij voorinschrijving. Klik hier voor het inschrijven. U krijgt een bevestiging per mail. Deze bevestiging dient u mee te nemen als toegangsbewijs. Als u zich niet meer kunt inschrijven, dan is het concert volgeboekt. Indien er ruimte over is na de voorinschrijving voor de leden, zal de inschrijving voor niet-leden worden gestart. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon. Gaat u 1 keer met het gezin naar een koffieconcert in 2014 dan heeft u het lidmaatschap er al veelal uit. Een lidmaatschap kost in 2014 € 22,50 per gezin.

De koffieconcerten bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):

 

Stichting Aelwijn Florisz

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht