header

Beste %naam%, 

Uit administratieve controle is gebleken dat bij een groot deel van de nieuwsbrief lezer de nieuwsbrief van woensdag 04-12-'13 niet is ontvangen door een groot aantal nieuwsbriefabonnees door een technische storing op de mailserver.  Om deze reden verstuurt BSVK u deze herinnering voor het Kinderkerstdiner nogmaals naar alle nieuwsbriefabonnees. Mocht u deze mail ook woensdagavond 04-12-'13 hebben ontvangen dan kunt u deze herinnering als niet verzonden beschouwen.

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer verzorgt vrijdag 20 december 2013 een KinderKerstdiner met aansluitend een disco voor de kinderen.  Het KinderKerstdiner begint om 18:00 uur en de disco eindigt om 21:00 uur. U kunt uw kinderen opgeven voor het KinderKerstdiner tot en met woensdag 11 december 2013. Het KinderKerstdiner is alleen voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Het Kinderkerstdiners wordt mede mogelijk gemaakt door Farm Frites en Makro Barendrecht.

.

Als u liever uw kind eerder ophaalt dan 21:00 uur kan dat, het is echter niet de bedoeling dat u bij uw kind blijft. Bewust kiezen we net als vorig jaar zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is, wij willen zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen. Er is een mogelijkheid om buiten in een tent in de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. 

Klik hier en vul het formulier in. U ontvangt een ontvangstbevestiging van uw opgave per e-mail. U kunt zich opgeven tot en met woensdag 11 december 2013.

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht