header

Beste %naam%, 

 

Met de komst van het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is er sprake van een grote zaal van 108 m2. Deze zaal biedt nieuwe mogelijkheden. Om deze reden organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer 8 koffieconcerten in de herfst van 2013 en de winter 2013 / 2014. U kunt zich als lid van de vereniging gratis inschrijven voor het vierde koffieconcert, ook niet-leden zijn van harte welkom.

Zondag 15 december 2013 14:00 uur Vera Laporeva en Thomas Herrmann

Deze zondag een duo in de vorm van een violiste (Vera Laporeva) en pianist (Thomas Herrmann). Klassieke meesters komen voorbij als Mozart, Brahms. Schumann en Chopin. Ook recentere werken worden tijdens deze uitvoering ten gehore gebracht als Piazzolla en De Falla.


Aanvang: 14:00 uur

Duur: Inclusief pauze ongeveer 1,5 uur, einde rond 15:30 uur

Wie: Alle liefhebbers van klassieke muziek

 
Klik hier voor het inschrijven. U kunt zich inschrijven tot 07-12-'13.


De toegang  voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is gratis en leden hebben voorrang bij voorinschrijving. Klik hier voor het inschrijven. U krijgt een bevestiging per mail. Deze bevestiging dient u mee te nemen als toegangsbewijs. Als u zich niet meer kunt inschrijven, dan is het concert volgeboekt. Indien er ruimte over is na de voorinschrijving voor de leden, zal de inschrijving voor niet-leden worden gestart. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon. Gaat u 1 keer met het gezin naar een koffieconcert in 2013 dan heeft u het lidmaatschap er al veelal uit. Een lidmaatschap kost in 2013 € 20,- per gezin.

De koffieconcerten bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):

 

Stichting Aelwijn Florisz

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht