header

Beste %naam%, 

 

Met de komst van het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is er sprake van een grote zaal van 108 m2. Deze zaal biedt nieuwe mogelijkheden. Om deze reden organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer 8 koffieconcerten in de herfst van 2013 en de winter 2013 / 2014. U kunt zich als lid van de vereniging gratis inschrijven voor het vijfde koffieconcert.

 

Zondag 19 januari 2014 Kinderconcert prijswinnaars Prinses Christina Concours

Tijdens dit bijzondere interactieve concert laten jonge prijswinnaars van het Prinses Christina Concours kinderen kennismaken met de allermooiste muziek. Adembenemende en verrassende optredens door muzikaal toptalent. Kinderen worden op een speelse en directe manier bij de muziek betrokken. De 2 interactieve concerten zijn op deze zondag identiek, voor beide interactieve concerten opgeven heeft geen zin. Voor degene die het concert op zondag 29-09-'13 van Prinses Christina hebben bijgewoond; zondag 19-01-'14 is een ander concert. Ouders zijn welkom, maar de workshop is m.n. voor kinderen.

 

 

Aanvang 14:00 uur of 15:30 uur

Duur: 30 tot 45 minuten

Wie: Kinderen vanaf 4 jaar (en hun familie)

 
Klik hier voor het inschrijven. U kunt zich inschrijven tot 10-01-'14.


De toegang  voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is gratis en leden hebben voorrang bij voorinschrijving. Klik hier voor het inschrijven. U krijgt een bevestiging per mail. Deze bevestiging dient u mee te nemen als toegangsbewijs. Als u zich niet meer kunt inschrijven, dan is het concert volgeboekt. Indien er ruimte over is na de voorinschrijving voor de leden, zal de inschrijving voor niet-leden worden gestart. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon. Gaat u 1 keer met het gezin naar een koffieconcert in 2014 dan heeft u het lidmaatschap er al veelal uit. Een lidmaatschap kost in 2014 € 22,50 per gezin.

De koffieconcerten bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):

 

Stichting Aelwijn Florisz

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht