header

Beste %naam%, 

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer mag zaterdag 23 november 2013 de Sint en zijn Pieten welkom heten. We verzamelen ons op zaterdag 23 november 2013 om 09:30 uur bij de speeltuin en gaan dan vervolgens met zijn allen om 09:45 uur met de muziekband richting de steiger bij Restaurant 'Het Zalmhuis' om daar de Sint feestelijk binnen te halen. 

Na zijn aankomst begint Sint aan een korte rijtour door Kralingseveer. Na de rijtour gaan we verder feesten, zonder ouders en/of verzorgers, in het clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Bewust kiezen we net als vorig jaar zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is, Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer wil  zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen. Er is een mogelijkheid om buiten in een tent in de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. Het feest voor de kinderen eindigt omstreeks 12:30 uur.

U kunt zich alleen opgeven voor het feest in het clubgebouw als u lid bent van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer door hier te klikken, u komt dan automatisch op het invulformulier terecht op onze website. Vindt u het leuk om wat wetenswaardigheden over uw kind te delen met de Sint, vermeldt dit dan het inschrijfformulier. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvangt u een ontvangstbevestiging per e-mail.

Ondanks dat het  clubgebouw 'Plexat' heet loopt het clubgebouw al aardig vol met aanmeldingen. Geef uw kinderen uiterlijk 9 november 2013 op via het inschrijfformulier.

 

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht