header

Beste %naam%, 

 

Met de komst van het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is er sprake van een grote zaal van 108 m2. Deze zaal biedt nieuwe mogelijkheden. Om deze reden organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer 8 koffieconcerten in de herfst van 2013 en de winter 2013 / 2014. U kunt zich gratis inschrijven voor het derde koffieconcert.

Zondag 17 november 14:00 uur Rotterdamse Accordeonvereniging Scala

Deze zondag weer een heel ander instrument tijdens de koffieconcerten, de accordeon. Een waar orkest van accordeonisten (circa 20 man) komt naar Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.  Deze legendarische Rotterdamse Accordeonverenging Scala kent een rijke Rotterdamse traditie. Café Kunst en Sport en de Coney Island Boys hebben daarmee te maken.

Het repertoire dat op het programma staat, is bewust divers samengesteld; walsen, ABBA, Wim Sonneveld, Pink Panther, maar ook de bekende Radetsky Marsch. U zult zich verbazen dat de accordeon past bij vele genres. Accordeon, het meest veelzijdige stukje..... muziek. 

Aanvang: 14:00 uur

Duur: Inclusief pauze ongeveer 1,5 uur, einde rond 15:30 uur

Wie: Alle liefhebbers van accordeonmuziek, het repertoire is divers

 
Klik hier voor het inschrijven. U kunt zich inschrijven tot 11-11-'13.


De toegang  voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is gratis en leden hebben voorrang bij voorinschrijving. Klik hier voor het inschrijven. U krijgt een bevestiging per mail. Deze bevestiging dient u mee te nemen als toegangsbewijs. Als u zich niet meer kunt inschrijven, dan is het concert volgeboekt. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon. Gaat u 1 keer met het gezin naar een koffieconcert in 2013 dan heeft u het lidmaatschap er al veelal uit. Een lidmaatschap kost in 2013 € 20,- per gezin.

De koffieconcerten bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):

 

Stichting Aelwijn Florisz

Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht