header

Beste %naam%, 

 

Dit is uw laatste kans om u in te schrijven voor het interactieve concert op zondag 29-09-'13 om 14:00 uur of 15:30 uur. Het is een concert van zeker niet alleen luisteren, zoals ook stond vermeld in de plaatselijke krant 'De Havenloods' van woensdag 25 september, zie ook de bijlage in deze mail.

Met de komst van het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is er sprake van een grote zaal van 108 m2. Deze zaal biedt nieuwe mogelijkheden. Om deze reden organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer 8 koffieconcerten in de herfst van 2013 en de winter 2013 / 2014.

 

Zondag 29 september Kinderconcert prijswinnaars Prinses Christina Concours

Tijdens dit bijzondere concert laten jonge prijswinnaars van het Prinses Christina Concours kinderen kennismaken met de allermooiste muziek. Adembenemende en verrassende optredens door muzikaal toptalent. Kinderen worden op een speelse en directe manier bij de muziek betrokken. Het is zeker niet alleen maar stil zitten en  luisteren !

 

 

Aanvang 14:00 uur of 15:30 uur

Duur: 30 tot 45 minuten

Wie: Kinderen vanaf 4 jaar (en hun familie)

 

Klik hier voor het inschrijven. U kunt zich inschrijven tot en met 28-09-'13.


De toegang  voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is gratis, niet-leden betalen € 5,- per persoon. Klik hier voor het inschrijven. U krijgt een bevestiging per mail. Deze bevestiging dient u mee te nemen als toegangsbewijs. Als u zich niet meer kunt inschrijven, dan is het concert volgeboekt. Gaat u 1 keer met het gezin naar een koffieconcert in 2013 dan heeft u het lidmaatschap er al uit. Een lidmaatschap kost in 2013 € 20,- per gezin. U kunt ter plekke lid worden.

De koffieconcerten bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer zijn mogelijk gemaakt door (klik op de logo's voor meer informatie over de sponsoren):

 

 

Stichting Aelwijn Florisz

 Met vriendelijke groet,

 


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht