header

Beste %naam%, 

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer wil een aantal klussen doen met de leden op de Nationale Burendag op zaterdag 21-09-'13.  De Nationale Burendag is een initiatief van Oranje Fonds en Douwe Egberts

Zowel binnen als buiten zal op de Nationale Burendag worden geschilderd bij Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.  Daarnaast zullen er allerlei andere klussen worden gedaan. Sommige klussen zijn afhankelijk van het weer aangezien deze buiten dienen plaats te vinden. Vindt u het leuk om mee te helpen stuur een mail naar info@bsvkralingseveer.nl of bel naar 010-4420779. De speeltuin is voor de kinderen van de leden, maar kan niet functioneren zonder dat leden hun handen uit de mouwen steken. Wij rekenen ook op uw bijdrage.

Naast de klussen is er voor ieder deze dag gratis entree, gratis koffie en thee en is er ranja.  U kunt ook gewoon als buur van de speeltuin, in de ruime zin des woords, eens een 'bakkie doen'. De leus is immers: 'Burendag, koppen bij elkaar'. Geef u op via e-mailadres info@bsvkralingseveer.nl of bel naar 010-4420779 en klus mee !

 

 Met vriendelijke groet,


Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht