header

Beste %naam%, 

 

Op het terrein van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is de aannemer druk bezig met het bouwen van het nieuwe clubgebouw.

De funderingspalen zijn allereerst aangebracht, alle gedeelten van het gebouw zijn geplaatst, het definitieve dak wordt momenteel geplakt, de beplating aan de buitenkant wordt gemonteerd. De oplevering van het casco is eind maart 2013. Na deze oplevering moeten nog een groot aantal zaken in het clubgebouw gebeuren, zoals de dekvloeren, de keuken, de centrale verwamingsinstallatie etc. We houden u op de hoogte over de voortgang via deze nieuwsbrief.

Inmiddels hebben vele sponsors hun toezeggingen gedaan. Natuurlijk de deelgemeente Prins Alexander, maar ook gemeente Capelle aan den IJssel, vele fondsen en ook bedrijven dragen hun steen bij voor het nieuwe clubgebouw.  Een overzicht van de sponsoren voor het nieuwe clubgebouw (als u dubbelklikt op het logo, komt u automatisch bij de sponsor terecht):

 

 
 
 

 

 
Stichting Aelwijn Florisz
 

 

 
Stichting van de Rotterdamse Bond voor Lichamelijke Opvoeding (RBLO)
 
 
Stichting Solidarodam

 

 

Op de website is een gedeelte ingericht genaamd 'Nieuwbouw' met foto's van de voortgang,. Deze foto's zijn beschikbaar via de bekende onderstaande button. Door op onderstaande button te klikken komt u bij de foto's, u kunt ook klikken op deze button op de website www.bsvkralingseveer.nl.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht