Officiële opening van het nieuwe clubgebouw op 18 mei 2013

21-05-2013

Zaterdag 18 mei 2013 was het zover, een lang gekoesterde wens van de vereniging werd vervuld. Het nieuwe clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereninging Kralingseveer werd officieel geopend !

Na de binnentocht met doedelzakspelers en drummers

werd het nieuwe clubgebouw officieel geopend door Ans Hartnagel, wethouder van Capelle aan den IJssel, en Patrick Meijer, dagelijks bestuurder van Deelgemeente Prins Alexander.

 

Na de officiële opening en bekendmaking van de naam 'Plexat' voor het nieuwe clubgebouw door winnares Nessa, was er een goochelworkshop en kralenworkshop voor de kinderen. Voor de kinderen was er gratis ijs. Geduldig stonden de kinderen in de rij voor ijs.

 

Voor de volwassenen was het een gezellig samenzijn in het nieuwe clubgebouw 'Plexat' tijdens de officiële opening en verleenden volwassenen han- en spandiensten tijdens de workshops.

 

Het officiële openingsfeest werd mede mogelijk gemaakt door Deelgemeente Prins Alexander, Bakker Bart Krimpen aan den IJssel, Rabobank Rotterdam, Stichting Opzoomer mee en de Makro ! Als u klikt op het logo van deze sponsoren komt u op hun website terecht voor meer informatie.

 

 

Bent u geïnteresseerd in meer foto's ? Klik gerust op de website op onderstaand icoon, selecteer vervolgens het jaartal of klik op onderstaand icoon via deze mail.