header

Beste %naam%, 


Hierbij treft u het programma van de Rabospeelweek van maandag 06-08-'12 t/m zondag 12-08-'12 aan:

Maandag 06-08-'12

De eerste dag van de speelweek wordt een dag vol leuke spelletjes. Heb je alle spelletjes gedaan ? Dan volgt er een lekkere koude verrassing…. 

Dinsdag 07-08-'12

Vandaag wordt een echte waterdag. Er staat een heuse Waterbaan op in de speeltuin. We gaan gezellig met z’n allen “waterschietvoetballen”. Wat dat is ? Kom naar de speeltuin, en ontdek het zelf. Natuurlijk gaan we deze dag afsluiten met een echt watergevecht. 

Woensdag 08-08-'12

De derde dag van de speelweek is het tijd voor een Creadag. Wat we precies gaan maken, vertellen we nog niet. Maar trek niet je mooiste kleding aan, want deze kunnen vies worden.  Van al die creativiteit krijg je een knorrende maag, dus hebben we vandaag een poffertjeskraam. Eerste portie is voor de kinderen gratis. Ook is Bertha de ranjakoe vandaag van de partij; melk je eigen glaasje limonade !

Donderdag 09-08-'12

Vandaag houden we een waterdisco ! Lekker swingen op je favoriete nummers onder een sproeier of misschien wel in het zwembad !

Vrijdag 10-08-'12

Op vrijdag staan er springkussens in de speeltuin. De kinderen mogen vandaag zelf broodjes bakken en we hebben een popcornkar. 

Zaterdag 11-08-'12

Vandaag hebben we voor de wat grotere kinderen een stormbaan. Voor de kleinere kinderen staat er een springkussen op. Verder kun je vandaag je haren laten doen, leuke kleurtjes, vlechten etc.

Zondag 12-08-'12

De laatste dag van de speelweek gaan we rustig, maar natuurlijk wel supergezellig afsluiten. Vandaag gaan we cupcakes versieren en een echte “Spijkerbroektas” maken. Neem voor deze activiteit wel zelf een oude lange broek mee !  Na de vakantie kan je dan met een eigengemaakte coole tas weer naar school. Om het helemaal kloppend te maken gaan we ook nog een leuke etui pimpen. Deze dag kan je ook nog worden geschminckt.

Van maandag tot en met zaterdag beginnen de activiteiten om 11:00 uur. Op zondag beginnen we een uurtje later, 12:00 uur. I.v.m. het weer kunnen activiteiten van dagen worden gewisseld of worden aangepast. Mocht dit gebeuren wordt dit een dag van te vboren bekend gemaakt op onze website.

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer en de Rabobank Rotterdam dat is het idee ! 

 

Stichting Opzoomer Mee Rotterdam heeft ook een bijdrage gedaan voor deze speelweek.

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht