header

 

 

Beste %naam%, 

Op zondag 29 april nemen we alvast een voorproefje op Koninginnedag. Dit is de eerste zondagopening van het zomerseizoen en dat wil Buurt- en Speeltuinvereniging graag een beetje feestelijk doen. De speeltuin is vanaf zondag 29 april iedere zondag open van 12:00 uur tot 16:00 uur in de maanden mei, juni, juli en augustus.

Op de dag voor Koninginnedag, deze zelfde zondag 29 april, kan ieder kind zijn fiets komen versieren. Als de fiets mooi is versierd, krijg het kind iets lekkers. Maar dat is niet alles. Buurt- en Speeltuinverening Kralingseveer maakt er  een leuke fietsversierwedstrijd van.

Een echte jury beoordeelt de fietsen en de eigenaar van de mooist versierde fiets kan een leuke prijs winnen, we houden daarbij rekening met de leeftijden. Er is een prijs in de leeftijdscategorie 0 t/m 5 jaar, 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. De prijsuitreiking is op Koninginnedag om 14:00 uur in de speeltuin van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Jij komt toch ook op zondag 29 april je fiets versieren en feest versieren op Koniginnedag ?

Deze versieractie en Koniginnedag wordt gesponsord door (klikt u gerust op het logo als u meer informatie wenst over onze sponsors):

   

 

 Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht