header

Beste %naam%,

 

Ondanks de regen zijn er meer 75 kinderen om 10:30 uur komen paasbrunchen op 2e Paasdag in het Clubgebouw van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Nadat de kinderen lekker hadden gesmuld van de paaslekkernijen, konden ze een paasmandje kleuren in elkaar plakken, nieten en natuurlijk verder versieren. Dit zelfgemaakte paasmandje konden de kinderen weer gebruiken om de eieren te gaan zoeken. 

Rond 11:30 uur sloten een aantal kinderen zich aan bij de 'paasbrunchers' en rond 11:45 uur gingen rond de 90 kinderen groene walnoten zoeken in de speeltuin. De paashazen hadden zo'n 350 groene walnoten verstopt in de speeltuin. Iedere gevonden walnoot kon worden ingewisseld voor een chocolade-ei. Voor ieder kind was er een chocolade paashaas en een puntzak met paassnoepjes, hoogstpersoonlijk uitgereikt door de paashazen zelf. Onderstaand een korte foto-impressie.

     

     

De eerste set foto's en filmpjes zijn beschikbaar op onze website, klik hier.

U kunt ook naar de website (www.bsvkralingseveer.nl) gaan en op het onderstaande icoon klikken


vervolgens klikt u op het jaartal (2012) en daarna klikt u op 2e Paasdag 2012, daar treft u zowel de eerste set foto's als de filmpjes aan.

De paasbrunch werd mede mogelijk gemaakt door Bakker Bart Krimpen aan den IJssel in Crimpenhof. Wij bedanken deze sponsor dan ook ruimhartig voor zijn gulle gebaar.


 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht