header

Geachte lezer,

 

Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief van onze nieuwe website. 

Het gevoel erachter is dubbel. Enerzijds positief om dat het ons kennelijk is gelukt u te informeren, maar wij waren genoodzaakt om een nieuwe website te maken. Half november 2011 zijn wij namelijk geplaagd door Russische hackers; de oude website was totaal kapot, we zullen u niet belasten met allerlei technische Engelse termen. Belangrijk is dat we weer online zijn. Belangrijker is ook dat de sponsor die de oude website ons gratis ter beschikking stelde ook snel weer online was met zijn webwinkel. De webwinkel draaide namelijk op dezelfde technische omgeving; ook dit gedeelte was geïnfecteerd door waarschijnlijk dezelfde Russische hackers. 

2011 was een bijzonder jaar in vele opzichten voor de Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Er zijn vele zaken gebeurd in 2011 soms leuk, soms minder leuk. Ook minder leuke dingen hebben een leuke kant als je het maar wil zien. De Russische hackers waren minder leuk, maar de nieuwe website biedt ook nieuwe mogelijkheden door de voortgang van de techniek.

We weten dat we er nog niet zijn en we weten ook met elkaar dat we nooit het optimale zullen bereiken binnen de Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Er zijn altijd dingen te verbeteren, maar we kunnen terugkijken op een jaar in 2011 waar vele dingen in gang zijn gezet. Een aanwas van vrijwilligers, een WiFi verbinding in het clubgebouw, een ware computerclub, een nieuwe internet boekhouding, 2 kassa's, 2 mobiele pinapparaten, een nieuwe CV-ketel, nieuwe vriezers, enkele nieuwe speeltoestellen. Eind 2011 hebben we ook forse investeringen gedaan voor het nieuwe seizoen 2012, meerdere springkussens, een survivalbaan, een ware buikschuifbaan van 24 meter, en vele andere zaken. De Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer kijkt terug op een bevlogen 2011 en wenst u een goed en gezond 2012.

Ook zaken waarbij de eerste insteek logischerwijs is dat ze vervelend, niet leuk of andere woorden met een negatieve gevoelswaarde zijn, hebben toch ook een positieve kant. Het is een kwestie van ze willen zien. De eerste nieuwsbrief zien wij dan ook dubbel, wij hopen u ook.

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl

Terug naar het overzicht