header

Beste %naam%, 

 

In verband met het nieuwe clubgebouw is het niet mogelijk om dit jaar een paasbrunch te organiseren voor de kinderen, zoals vorig jaar. Het nieuwe clubgebouw is op 2e Paasdag casco (zonder inrichting) opgeleverd door de aannemer. Om deze reden organiseert dit jaar geen paasbrunch voor de kinderen.

Buurt- en Speeltuinverening Kralingseveer organiseert om deze reden een speurtocht door de wijk Kralingseveer op 2e Paasdag (1 april 2013 echt geen grap). De speurtocht zal worden afgesloten met het traditionele eieren zoeken in de speeltuin.

Om 09:45 uur kan je de beschrijving van de speurtocht afhalen in de speeltuin, om 10:00 uur start de speurtocht. We wachten vervolgens totdat alle kinderen vergezeld met hun ouders weer terug zijn in de speeltuin en daarna kan het eieren zoeken door de kinderen beginnen. Het is niet de bedoeling dat de ouders gaan meezoeken naar de eieren. Na afloop van het eieren zoeken is er voor ieder kind een paastractatie.

Voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is de speurtocht en het eieren zoeken gratis. Voor niet-leden vragen wij per kind een bijdrage van € 1,00.

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer hoopt op veel deelnemers en natuurlijk ook mooi weer.

 

Met vriendelijke groet,

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer

Giraffestraat 45

3064 LE  Rotterdam

010-4420779

info@bsvkralingseveer.nl

www.bsvkralingseveer.nl


Terug naar het overzicht