Voorstelling 'Kus gezocht' (3+) op woensdag 24 oktober 2018

03-10-2018

Net als vorig jaar organiseert Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer meerdere concerten en theatervoorstellingen in het nieuwe clubgebouw. Leden van Buurt- en Speeltuinvereniging hebben gratis toegang tot alle concerten en theatervoorstellingen. Niet-leden betalen € 5,00 per persoon (een gezinslidmaatschap kost in 2018 € 30,00). Als u de voorstelling bezoekt en u bent lid van BSVK, neem uw lidmaatschappas mee !

De derde voorstelling in deze nieuwe reeks van concerten en theatervoorstellingen vindt plaats op woensdag 24 oktober 2018 om 14:00 uur.  Figurentheater Ennadien verzorgt de voorstelling 'Kus gezocht' (3+).

 

 
Een fantasie prikkelend verhaal, geïnspireerd op de opera van Ravel 'L’enfant et les sourtilèges’, sfeervol neergezet in een prachtig decor, waarin prentenboeken tot leven komen. Naast fantasie is er ook aandacht voor ontluikende en beginnende geletterdheid. 

Wilt u meer weten ? Klik op de bovenstaande foto en YouTube wordt automatisch gestart.

U hoeft niet te reserveren voor deze voorstelling op woensdag 24 oktober 2018 om 14:00 uur, maar u dient wel om 13:45 uur aanwezig te zijn. Vol=Vol op last van de brandweer. Als de zaaldeur dicht is en het feestelijk optreden is begonnen, wordt u niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het storen komt het feestelijk optreden niet ten goede. Wij hopen op uw begrip.