KinderKerstdiner vrijdag 22-12-2017; geef uw kinderen op !

16-11-2017

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer verzorgt vrijdag 22 december 2017 een KinderKerstdiner met aansluitend een disco voor de kinderen.  Het KinderKerstdiner begint om 18:00 uur en de disco eindigt om 20:30 uur. U kunt uw kinderen opgeven voor het KinderKerstdiner tot en met vrijdag 15 december 2017. Het KinderKerstdiner is alleen voor leden van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Het KinderKerstdiner wordt mede mogelijk gemaakt door Sligro en Sint Laurensfonds.

Als u liever uw kind eerder ophaalt dan 20:30 uur kan dat, het is echter niet de bedoeling dat u bij uw kind blijft. Bewust kiezen we net als vorig jaar zonder ouders en verzorgers omdat de ruimte in het clubgebouw beperkt is, op last van de brandweer. Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer wil zo weinig mogelijk kinderen teleurstellen, vandaar zonder ouders en verzorgers. Er is een mogelijkheid om in de nieuwe blokhut of carpoort in de buurt van uw kind te blijven, indien u dit wenst. 

Vul onderstaand formulier in als u uw kinderen wilt opgeven voor het KinderKerstdiner op vrijdag 22 december 2017. Na het invullen van het formulier ontvangt u een ontvangstbevestiging van uw opgave per e-mail. Geef deze geprinte mail mee aan uw kind(eren). U kunt zich opgeven tot en met vrijdag 15 december 2017, Vol = Vol.


Naam:*
Lidmaatschapnummer:*
Straat en huisnummer:*
Postcode:*
Woonplaats:*
Telefoonnummer:*
E-mailadres:*
Voor- en achternaam en leeftijd kind 1:*
Voor- en achternaam en leeftijd kind 2:
Voor- en achternaam en leeftijd kind 3:
Voor- en achternaam en leeftijd kind 4:
Voor- en achternaam en leeftijd kind 5:
Opmerking:
Typ de code over om uw bericht te kunnen versturen:* Captcha