Vekeersregelaars gezocht voor Sinterklaasintocht en A4D !

13-07-2016

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer organiseert ieder jaar een Sinterklaasintocht en Avondvierdaagse . Bij deze evenementen zijn verkeersregelaars noodzakelijk. Verkeersregelaars zijn een voorschrift van de evenementenvergunning die BSVK dient aan te vragen bij Gemeente Rotterdam.

Op dit moment heeft BSVK onvoldoende verkeersregelaars voor deze komende evenementen. U wordt van harte uitgenodigd om zich op te geven als verkeersregelaar en daarmee een belangrijke bijdrage te leveren tijdens deze evenementen voor vele kinderen.

Als u interesse heeft om als verkeersregelaar op te treden bij BSVK volgt u een video-instructie thuis achter uw computer van ongeveer 1 uur. U kunt deze video-instructie ook volgen in het clubgebouw van BSVK als u dat liever wil. Na de video-instructie volgt een korte test als u deze goed doorloopt, bent u direct beëdigd als verkeersregelaar. Alleen tijdens de Sinterklaasintocht en 4 avonden tijdens de Avondvierdaagse wordt u ingezet als verkeersregelaar.

Kortom, u verricht als verkeersregelaar belangrijke werkzaamheden voor de veiligheid van de loopstoet en voorkomt extra kosten (als de verkeersregelaars moeten worden ingehuurd) voor BSVK. Wilt u verkeersregelaar worden, mail dan naar info@bsvkralingseveer.nl of bel naar 010-4420779 tijdens de openingstijden van de speeltuin.