BSV Kralingseveer investeert in nieuw wagenpark !

26-05-2016

Uit de ledenadministratie en ook vanuit de speeltuinbezoekers blijkt dat veel jonge gezinnen Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer hebben gevonden.

Om deze reden is er al een springkussen in de vorm van een leercentrum aangeschaft. Door het wisselende weer in de maand mei is deze nog niet opgezet, maar alle 3 de nieuwe springkussens zijn inmiddels droog opgeslagen in de nieuwe schuur. Het is een kwestie van wachten op het mooie weer en daarmee tijd.

Voor de kleinste bezoekers is het soms dringen geblazen voor de loopauto's. Enkele ouders hebben hun loopauto gegeven aan Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer. Hun kind was er mee was uitgespeeld en ze wilde het een goede bestemming wilde geven. Het bestuur heeft www.marktplaats.nl afgespeurd en daar wat loopauto's aangeschaft. Een landelijke groothandel van speelgoed was bereid tegen een gering bedrag per loopauto's te leveren. Inmiddels zijn de verschillende loopauto's gearriveerd onder andere taxi's, politieauto's, een dino loopauto. Kortom, inmiddels is er meer speelcapaciteit voor de kleinsten door de diversiteit in het wagenpark van Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer.

 

 

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is klaar voor het mooie weer, nu het mooie weer zelf nog., maar ja de meeste loopauto's zijn overdekt en in een loopauto zitten terwijl het regent is ook in kinderogen leuk.

Buurt- en Speeltuinvereniging Kralingseveer is klaar voor het mooie weer, laat de zomer maar komen.